De slimme truc van laser ontharing dat niemand bespreekt

Vrijwel alle gebieden op het lijf betreffende getinte haren, mogen met een laser behandeld worden. Gebieden die niet behandeld geraken, bevinden zich rondom de ogen en in het oor. Op deze plaats bestaan een risico op beschadiging met weefsel.

Epileren is afgeraden tijdens miniem 6 weken vanwege de behandeling. Voor de intake hoeft u het gebied ook niet te scheren, zodat wij het gebied juist kunnen beoordelen.

Info aanvraag Bel mijzelf terug Vul onderstaand formulier in en u dan ook is zo snel mogelijk terug gebeld.

Meestal zitten daar 6 weken tussen een paar behandelingen. Na ongeveer 6 behandelingen kan zijn veelal dit gewenste uitkomst bereikt. Deze blijven vervolgens verschillende jaren straat. Na enkele jaren mogen de behandelingen desgewenst herhaald worden.

Dit wordt vantevoren betreffende u dan ook besproken. Wel kan zijn het cruciaal om daar rekening mee te houden het tussen een verzorging in louter scheren toegestaan is, dus waxen, harsen en epileren bestaan ook niet toegestaan. Behulpzame feiten aan wat u vanwege de behandeling moet doen en na een treatment kunt verwachten vindt u bij wegens- en nazorg.

Een Lightsheer diodelaser zendt uit op ons zuivere golflengte met 805 nm en kan tevens via bestaan hoge vermogen tevens dieper gelegen haarwortels bereiken. 

SHR ontharen kan zijn vrijwel pijnloos en is wegens ieder huidtype passend. Met deze laser bouw je een warmte op in een haarfollikel, bij HR ontharen mag de behandelingen mits gevoelig worden beleven en is dikwijls aangewend wegens grote, getinte haren.

Dit kan echter voorkomen het dit lijf in de jaren hierna (bijvoorbeeld via hormoonwisselingen) nieuwe haartjes aanmaakt. Wij raden aan dan ook altijd jaarlijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Verder het is veelal tijdelijk. Het kan zijn wel essentieel teneinde 2 weken uit zonlicht te blijven na de behandeling. Zo vermijd jouw dat een huidveranderingen erger geraken via de zon. Ernstige complicaties komen zowat nimmer vanwege.

Tijdens dit consult betreffende de arts of huidtherapeute doorpraten we de techniek en manier van een laserontharing. We leggen uitvoerig uit wat een mogelijke risico’s meer informatie en complicaties zijn en we nemen uw algemene gezondheidstoestand via, betreffende name de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt een permanente ontharing betreffende laser in prima omstandigheid plaats.

Je ben zeer content over de manier waarmee een Bergkliniek betreffende hun patiënt omgaan, op deze plaats voel ik me niet zo?n track.Jouw word vriendelijk ontvangen en…

Na ons laserontharing treatment bij KNAP Institute Amsterdam bent u dan ook voorgoed over ongewenste haargroei af. Beleef hoe het kan zijn teneinde nooit verdere te behoren scheren, waxen ofwel epileren.

intake gehad wegens ooglidcorrectie doch zou niet vergoed geraken door verzekeraar zeker vooralsnog nauwelijks ingreepvandaar antwoord op verzorging twee, kan zijn niet…

In het cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten veel maanden nadat ze in onze kliniek bestaan geweest teneinde het een rapportcijfer te geven op een schaal van 0 tot 10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De slimme truc van laser ontharing dat niemand bespreekt”

Leave a Reply

Gravatar